Publicat 29/1/2019 10:10:45 +01:00CET

Un centenar de taxistes es concentra a l'Avinguda d'América i tornaran a manifestar-se a Génova

Concentració de taxistes de Madrid a la Puerta del Sol
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 29 gen. (EUROPA PRESS) -

Un centenar de taxistes es concentra aquest dimarts a l'Avinguda d'América per exigir a la Comunitat de Madrid una regulació del temps de precontractació de les VTC i tornaran a manifestar-se al carrer de Génova, als voltants de la seu del PP.

Un grup, més redut que d'altres vegades, est protestant al costat de la seu de la UGT encara que el pla marcat per a aquest dimarts és tornar a portar les seves propostes a Génova, a partir de les 11 hores. Tocs de botzina i xiulets marquen la concentració.

Segons expliquen les fonts del sector a Europa Press, els taxistes es dirigiran amb els seus vehicles a la seu dels populars, com ja van fer aquest dilluns. Estan situats davant de la seu de la UGT per recordar a aquest sindicat que també han de posar-se del seu costat després que dilluns acollissin la roda de premsa de les VTC.

També es reproduir la concentració a la Puerta del Sol a les 17 hores i allí podria celebrar-se també una assemblea per debatre les properes accions de protesta.

Els taxistes reprenen les seves mobilitzacions un dia després de ser desallotjats del Passeig de la Castellana per la Policia en el marc de la vaga indefinida que mantenen des de dilluns passat. Aquest dimarts compleixen la seva novena jornada de vaga.

Així mateix, hi ha un campament a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas habilitat per a aquells taxistes que han vingut des d'altres localitzacions per donar-los suport. De fet hi ha taxistes procedents d'Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Astúries i Valncia.