Publicat 18/03/2019 20:29CET

Cecot collaborar amb el Govern per a la integració de refugiats

Cecot collabora amb el Govern en la integració de refugiats ajudant-los en la i
CECOT

TERRASSA (BARCELONA), 18 mar� (EUROPA PRESS) -

El secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Oriol Amorós, i el secretari general de Cecot, David Garrofé, han acordat collaborar per a la integració de refugiats i persones sollicitants de protecció internacional mitjanant la intermediació laboral.

Es tracta de donar continutat a un acord signat a principis de gener entre el secretari general de la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Josep Ginesta, i el president de Cecot, Antoni Abad, ha indicat aquest dilluns la patronal en un comunicat.

Així, el personal de l'organització de Terrassa s'encarregar de gestionar els perfils laborals que rebr de la Generalitat perqu puguin accedir a una oferta de treball.

Alguns dels parmetres que s'han fixat són que les ofertes de treball tinguin un durada mínima d'un mes, vetllar pel compliment de les condicions establertes i la igualtat de tracte i la no discriminació.

La patronal i la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania han constitut una comissió mixta de seguiment, compost per dos persones en representació tcnica del Comit d'Acolliment de les Persones Refugiades i dues de l'organització empresarial.

L'executiu catal ha posat en marxa els mecanismes jurídics i econmics necessaris per establir el Programa Catal de Refugi, que, entre altres coses, integra actuacions dirigides a la inserció laboral, al coneixement de llengües i a l'establiment de vincles socials.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés