Publicat 12/9/2020 13:54:42 +02:00CET

Catalunya prorroga 15 dies les mesures de salut pública per contenir el coronavirus

Terraza de un bar vacía durante el segundo día de la reapertura al público de las terrazas al aire libre
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

   BARCELONA, 12 set. (EUROPA PRESS) -

   La Generalitat ha prorrogat 15 dies les mesures especials de salut pública a tota Catalunya per contenir el coronavirus, ha publicat aquest dissabte el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (Dogc).

   Es mantenen les mesures relacionades amb el consum de begudes alcohòliques, i segueixen prohibint-se les trobades i les reunions de més de 10 persones, tant en l'àmbit públic com el privat.

   Aquesta restricció no inclou les activitats laborals, el transport públic, les activitats de culte, noces i cerimònies fúnebres, ni activitats culturals, arts escèniques i musicals.

   En el cas de les fires i festes majors, segueix corresponent als ajuntaments determinar si poden celebrar-se respectant les mesures de seguretat.

   Els ajuntaments, juntament amb la Generalitat, són els responsables de vigilar, inspeccionar i controlar les mesures establertes, i s'hauran d'emetre informes periòdics.

   Aquesta resolució és aplicable a totes les persones que es trobin i circulin per Catalunya, així com a aquells titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial i establiment d'ús públic situat al territori.

Contador