Publicat 8/6/2014 15:59:39 +02:00CET

Driss Lakhouaja i Míriam Ortiz guanyen la VII Carrera per la Integració a Barcelona

VII Carrera por la Integración en Barcelona
LA MAQUINISTA

BARCELONA, 8 juny (EUROPA PRESS) -

L'atleta marroquí Driss Lakhouaja i la catalana Míriam Ortiz han estat aquest diumenge els guanyadors de la VII Carrera per la Integració de discapacitats, amb un temps de 30 minuts i 37 segons, i 35 minuts i 58 segons respectivament, en la modalitat de deu quilòmetres.

Segons ha informat l'organització en un comunicat, el regidor de Comerç, Consum i Mercats de Barcelona, Raimond Blasi, ha donat el tret de sortida a la carrera, que s'ha celebrat a Barcelona i ha reunit més de 2.000 persones.

En la categoria de cinc quilòmetres, la més popular, els guanyadors han estat José Valero, amb un temps de 16 minuts i 40 segons, i Normand Elodie, que ha arribat a la meta en 18 minuts i 17 segons.

Gran part de la recaptació de les inscripcions s'ha destinat a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Contra el Càncer, una organització sense ànim de lucre que impulsa la investigació científica del càncer i promou campanyes de prevenció i conscienciació.

La carrera, organitzada pel centre comercial La Maquinista, també ha comptat amb prop d'un centenar de persones amb discapacitat, convertint-se en la carrera popular amb major presència d'atletes amb deficiències físiques i intel·lectuals.