Càrregues policials per evitar que els manifestants accedeixin a l'Aeroport de Barcelona

Publicat 14/10/2019 17:43:22CET
Desallotjament del filtre de seguretat a l'Aeroport de Barcelona - el Prat
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 14 oct. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha carregat contra els manifestants que provaven d'accedir a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona i també ho han fet en algun moment els Mossos d'Esquadra a l'interior de la terminal per evitar que els concentrats sobrepassessin el cordó policial.

Unes 8.000 persones s'han concentrat al voltant d'aquesta terminal després que Tsunami Democràtic fes una crida a paralitzar aquesta infraestructura.

Segons ha pogut comprovar Europa Press, s'han produït corregudes dels manifestants a la zona d'aparcament perseguits pels policies i s'han llançat alguns cons contra els agents, a més d'activar els extintors.

Els Mossos han descartat haver fet servir en cap moment pots de fum o gas pebre durant els aldarulls.

CENTRE DE CONTROL AERI DE GAVÀ

A més, unes 40 persones han mirat de bloquejar l'accés al centre de control aeri de Gavà (Barcelona) que dona servei a l'Aeroport de Barcelona i gestiona Enaire, tot i que no han pogut arribar a la infraestructura.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a Europa Press que aquest grup de persones s'ha col·locat per impedir l'accés i que els agents els han anat evacuant un a un.