Publicat 7/8/2019 12:37:02 +02:00CET

Caprabo incorpora una bosses de malla reutilitzables com a alternativa al plàstic

Borsa de malla en els supermercats Caprabo
CAPRABO

BARCELONA, 7 ago. (EUROPA PRESS) -

La cadena de supermercats Caprabo ha incorporat una bossa de malla reutilitzable com a alternativa al plàstic amb la finalitat d'avançar en el seu "compromís amb el medi ambient" i en la seva aposta perquè els consumidors puguin adoptar patrons de consum més sostenibles.

A l'agost, ha introduït en els seus supermercats una bossa de malla reutilitzable com a alternativa a la bossa de plàstic d'un sol ús en la compra de fruita i verdura a granel, ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat.

Les noves bosses de malla es poden rentar, cosa que en facilita la reutilització i l'objectiu és reduir l'impacte en el medi ambient i oferir als clients un ventall de solucions ampli, variat i sostenible, adequat a tots els tipus de compra.

Les bosses de malla reutilitzables es venen en un lot de quatre unitats, tenen una mida de 35 centímetres per 30 centímetres i suporten un pes de 5 quilos.

Els clients les utilitzen per comprar fruita i verdura a granel, poden tancar-la amb uns cordons que tenen incorporats, pesen la compra a la balança i hi enganxen l'etiqueta corresponent.

L'adhesiu de pesatge es pot retirar fàcilment després de la compra i la bossa de malla es pot rentar en cas que calgui.