Publicat 15/3/2019 19:46:31 +01:00CET

Un capell de Calella (Barcelona) veu "interessos" polítics en les denúncies d'abusos a Monsterrat

Un capell de Calella (Barcelona) veu "interessos" polítics en les denúncies d'a
RDIO CALELLA TELEVISIÓ

BARCELONA, 15 mar� (EUROPA PRESS) -

El capell de la Parrquia de Calella, Cinto Busquet, ha afirmat que veu en les acusacions dels presumptes abusos sexuals a menors en l'Abadia de Montserrat (Barcelona) una manera de "fer el joc a uns interessos".

"Al moment del procés polític que vivim, i tot all que certs mitjans han dit de Montserrat, per desqualificar-lo, sabent el que representa el collectiu i l'imaginari catal, a mi aix em fa olor a socarrim", ha dit en una entrevista a Rdio Calella Televisió aquest dimecres, que ha estat recollida per Europa Press, i que ha transcendit aquest divendres.

"Em sembla vergonyós la ressonncia que se li ha donat a aquella persona", va dir en referncia a Miguel Hurtado, la víctima que va treure a la llum els abusos de presumptament un monjo de Montserrat, Andreu Soler, i va assegurar que l'abat en el seu moment ja va prendre mesures, encara que no fossin les millors.

"Veus algunes fotos i no em sembla que estigués sent molt abusat, sinó que estava en un joc que ja li anava bé", va afirmar, i en una altra entrevista, el dijous es va disculpar assegurant que no era la seva intenció restar importncia all que li hagi pogut passar en el passat amb Andreu Soler.

Ha assegurat que tampoc volia menysprear el patiment que Hurtado hagi pogut tenir o les conseqüncies que hagin pogut comportar en la seva vida: "Per tant, em disculpo públicament per la meva expressió desafortunada", ha dit.

Més Lleides

 1. 1

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 2. 2

  La Crida aposta per dissoldre's i sumar-se al nou partit de Puigdemont

 3. 3

  Trump rebutja públicament les recomanacions dels CDC per reobrir els centres educatius

 4. 4

  La Generalitat confirma 40 casos més de coronavirus a Lleida, 33 al Segrià

 5. 5

  Salut derivarà "amb tota probabilitat" malalts de Lleida a altres ciutats