Publicat 28/6/2019 17:00:04 +02:00CET

Buch: "El foc no n'entén ni de política ni de colors"

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch
@INTERIORCAT

BARCELONA, 28 juny (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha afirmat aquest divendres que "el foc no n'entén ni de polítiques ni de colors", després d'unes declaracions que han generat polèmica sobre la presència de la Unitat Militar d'Emergències (UME) en l'incendi de la Ribera d'Ebre.

Ha fet aquestes declaracions a Antena 3, recollides per Europa Press, després d'afirmar aquest dijous: "És normal que, quan un país té un foc d'aquestes característiques, ens ajudem mútuament amb els veïns, si fóssim a l'Empordà segurament l'Estat francès ens ajudaria i ara som a l'Ebre, tocant a l'Estat espanyol i per tant qualsevol ajuda pot ser bona".

"El foc no n'entén ni de política ni de colors, i ahir crec que ho vaig explicar, que el foc no mira el color de l'uniforme que l'està apagant", ha dit en les declaracions d'aquest divendres.

Ha afegit que independentment del color de l'administració que actuï, "són homes i dones que estan treballant per extingir un incendi amb molta potencialitat".

Per això, Buch ha afegit: "A mi l'única cosa que em toca és agrair la feina a tots els que estan treballant en aquesta extinció".