Publicat 13/3/2019 18:29:05 +01:00CET

Buch destaca que els delictes a Tortosa (Tarragona) van caure un 8% el 2018

Buch destaca que els delictes a Tortosa (Tarragona) van caure un 8% en 2018
CONSELLERIA INTERIOR

TARRAGONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha participat aquest dimecres en la Junta Local de Seguretat de Tortosa (Tarragona) juntament amb la seva alcaldessa, Meritxell Roigé, i ha destacat que el 2018 els delictes van caure un 8% i els robatoris amb violncia un 60%.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, en la reunió s'ha constatat que Tortosa és un municipi molt segur: "La resolució dels delictes ha sumat un punt més. Hi ha menys casos i es resolen més, i a més, hi ha un 28% més de detencions", ha dit Buch.

Ha posat en valor la collaboració dels Mossos amb la Policia Local, i que "l'xit d'aquestes dades és la prevenció i la resolució, i aix és fruit i mrit de tots els agents, que cada vegada són menys per que fan una tasca impecable".

El conseller ha lamentat que la revisió del Codi Penal sobre la reincidncia en els furts els ha "perjudicat" perqu ara cometre quatre furts és només una sanció, en les seves paraules.

L'alcaldessa ha ressaltat el bon moment en seguretat en el municipi i ha expressat que la seva preocupació és que els vens tinguin seguretat i que hi hagi "bona convivncia".