Publicat 3/8/2020 14:28:21 +02:00CET

Buch celebra la nova promoció de Mossos a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

   La ciutat incorpora 13 agents en pràctiques des d'aquest dilluns

   BARCELONA, 3 ago. (EUROPA PRESS) -

   El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha celebrat aquest dilluns la nova promoció de 674 nous agents de Mossos d'Esquadra, i ha donat la benvinguda als que han començat el seu període de pràctiques policials a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), ha explicat la Conselleria d'Interior en un comunicat.

   El consistori ha explicat en un tuit recollit per Europa Press que l'alcaldessa, Núria Parlon, ha rebut amb Buch als nous agents: se n'incorporen 13, que se sumen als quatre que van començar al juny.

   En el seu discurs, Buch ha assenyalat que la majoria de nous agents es destinaran a l'àrea metropolitana de Barcelona, seguint "criteris operatius i en funció de les dades policials".

   Ha assenyalat que la nova promoció d'agents coincideix amb el canvi en el model d'estructura del cos: "Després de 25 anys hem d'aturar-nos, mirar-nos i repensar-nos, i això no vol dir que ho estiguem fent malament sinó que ens analitzem per ser millors".

   Buch també ha recordat que l'última enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) va recollir al cos de Mossos com "la institució més ben valorada pels catalans i les catalanes" davant la pandèmia de coronavirus.

   "Recordin sempre que més enllà de la crítica, hi ha una societat que els valora, que els té un reconeixement i un respecte", ha animat als nous agents.