Publicat 17/1/2019 18:06:29 +01:00CET

Betevé reclama més recursos públics i reafirma la seva confiana en Sergi Vicente

Sergi Vicente.
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

El consell d'administració d'Informació i Comunicació de Barcelona (ICB) ha considerat aquest dijous imprescindible incrementar els recursos públics, i ha reafirmat el seu suport i confiana en el director de betevé, Sergi Vicente.

En un comunicat després de la seva reunió ordinria del dilluns, el consell d'administració ha afirmat que el model d'oferta informativa i audiovisual multipantalla i innovadora en contingut i canals utilitzats impulsat per Vicente és el més adequat, i que les línies bsiques d'actuació aplicades han anat encaminades a aquest objectiu.

Ha considerat que per garantir aquesta ambició i viabilitat d'uns mitjans públics ambiciosos, plurals, innovadors i amb vocació de servei públic veu "imprescindible" adaptar-se a les transformacions en el consum d'informació, aconseguir un equilibri raonable entre els que es destinen a persones i estructura i a programació i mantenir el criteri de servei públic.

També ha demanat incrementar els recursos públics destinats a ICB per "poder fer front a les noves necessitats sense disminuir el nivell de qualitat i la seva ambició".

Aquest comunicat arriba després que recentment la plantilla de betevé mostrés la seva preocupació per la situació del mitj, critiqués la "falta de lideratge", demanés la recuperació d'informatius en dies festius i recuperar producció prpia.