Publicat 12/4/2019 18:05:09 +02:00CET

El Barnasants encara la seva recta final amb un concert de Judit Nedderman

BARCELONA, 12 abr. (EUROPA PRESS) -

El 24 Festival Barnasants encara la seva recta final amb el concert de la cantautora Judit Nedderman, que aquest diumenge tancar la seva gira amb un espectacle a L'Auditori de Barcelona, ha informat l'organització aquest divendres en un comunicat.

La direcció del festival, liderada per Pere Camps, ha fet un bon balan del certamen d'aquest any, en qu ha destacat que s'ha consolidat el seu model amb un centenar de concerts, entre els quals una quarentena han estat presentacions de discs i sis espectacles especials.

Ha defensat una mirada oberta a Amrica Llatina i el Carib: amb l'Uruguai com a país convidat, i veus del Brasil, Mxic, Cuba i l'Argentina, a més de les aliances estratgiques teixides amb la Comunitat Valenciana, Formentera, les Terres de l'Ebre i l'Alguer.

Aquest últim cap de setmana, tindran lloc també actuacions de Miguel de la Rosa, Pau Riba i la celebració dels 50 anys de Dioptria, Eduard Iniesta i VerdCel, Joan Isaac & Giorgio Conte a Formentera i el concert de clausura amb Nedderman.

El Barnasants 2019 ha programat des del passat 19 de gener més d'un centenar de concerts en una programació que "exemplifica" la lluita constant del projecte de cultura per visibilizar les veus actuals.