Publicat 7/8/2019 15:43:45 +02:00CET

Un barceloní de 50 anys, detingut a Ceuta després de provar d'enviar 29 quilos d'haixix per correu

Imagen de recurso de un coche de la Guardia Civil.
ARCHIVO/GUARDIA CIVIL

CEUTA, 7 ago. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Ceuta ha detingut un home natural de la província de Barcelona de 50 anys d'edat i que respon a les inicials J.R.I. després de provar d'enviar des de l'oficina de Correus de la ciutat autònoma tres paquets postals amb 28,9 quilograms d'haixix dins.

Segons ha explicat la Comandància local de la Benemèrita en un comunicat, el funcionari de la seva Companyia Fiscal destinat a les dependències de l'empresa va sospitar que els paquets "poguessin contenir algun tipus de mercaderia no reglamentària", per la qual cosa va procedir a escanejar-los "per observar-ne el contingut".

En fer-ho i procedir a l'obertura, va trobar a l'interior 29 blocs de resina d'haixix que han sumat un pes de 28,9 quilograms.

Una vegada fetes les oportunes gestions es va identificar, localitzar i detenir el remitent com a presumpte autor de delicte contra la Salut Pública.

L'arrestat, en unió de les diligències instruïdes, serà posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Ceuta durant les properes hores, mentre que la substància intervinguda ha quedat dipositada a l'Àrea de Sanitat de la Delegació del Govern espanyol.