Publicat 19/12/2023 10:28

Barcelona Centre de Disseny celebra el seu 50è aniversari amb Collboni, Castellanos i 200 convidats

Celebració del 50è aniversari del Barcelona Centre de Disseny (BcD)
BARCELONA CENTRE DE DISSENY - JOB VERMEULEN

BARCELONA, 19 des. (EUROPA PRESS) -

Barcelona Centre de Disseny (BcD) ha celebrat el seu 50è aniversari amb una festa a la qual van assistir l'alcalde, Jaume Collboni, i el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, entre els 200 convidats.

Dissenyadors, representants empresarials i membres d'institucions que han contribuït a l'entitat des de la seva fundació, el 1973, van anar a l'esdeveniment celebrat a la Roca Barcelona Gallery, informa BcD en un comunicat.

Collboni va elogiar el valor que el disseny aporta a la imatge de la ciutat i va expressar el seu suport a la tasca innovadora del BcD, mentre que Castellanos va destacar la rellevància del disseny com clau per a la competitivitat empresarial.

L'esdeveniment va combinar experiències creatives i gastronòmiques: l'experiència gastronòmica que va idear Makeat (empresa del Clúster Disseny) va tenir la col·laboració de noms del talent creatiu local.

Així, hi van col·laborar Vom edible cloud (amb còctels amb núvols); Paolo Casagrande i Xavier Donnay (restaurant Lasarte); Cocuus (amb productes elaborats amb impressió digital); Vakuum by Martin Lippo (amb un Nitrowaffle); Innoflower (amb dolços de flors comestibles); Miquel Guarro, d'Hoffman (amb un pastís que va dissenyar al costat de Makeat), i Lluc Crusellas, nomenat World Chocolate Master 22 (amb torrons d'Eukarya Xocolata).

BcD promociona el disseny de Barcelona concebut per a la competitivitat, la sostenibilitat i la qualitat de vida; impulsa la innovació i el talent creatiu; organitza la Barcelona Design Week i el programa Inspired in Barcelona, i des del 2020 presideix l'organització World Design Weeks i acull la seu mundial.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés