Publicat 10/7/2019 11:45:09 +02:00CET

La banda Hot Chip anuncia concerts a Madrid i Barcelona al novembre

HOT XIP
LAST TOUR

MADRID, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

La banda Hot Chip s'embarcarà aquesta tardor en una gira que els portarà per Amèrica, el Regne Unit i Europa, amb concerts a Madrid i Barcelona al novembre després d'un estiu en el qual recorreran els principals festivals del món, entre ells el Bilbao BBK Live.

El seu retorn a Espanya tindrà lloc el 28 de novembre a La Riviera de Madrid i el 29 de novembre actuaran a Razzmatazz a Barcelona, segons un comunicat.

L'àlbum 'A Bath Full of Ecstasy', que es va publicar el passat mes de juny, suposa el retorn dels britànics; un setè àlbum que cristal·litza el so gràcies al qual s'han fet famosos: la unió de l'eufòria i de la malenconia amb melodies colorides, la veu d'Alexis Taylor i els ritmes de pop electrònics.

En aquest àlbum, gravat entre París i Londres, la banda s'ha obert per primera vegada a la col·laboració de productors externs en el procés de composició de les cançons.

Concretament amb Philippe Zdar, el mestre francès que ha mort recentment i que va donar forma a la màgia de Cassius i Phoenix; i Rodaidh McDonald, l'escocès que va col·laborar amb The XX, David Byrne o Sampha, entre d'altres.