Publicat 27/5/2019 18:12:26 +02:00CET

Banc Farmacèutic recapta més de 42.000 euros en la seva campanya solidària

Banc Farmacèutic recapta més de 42.000 euros en la seva campanya solidària
BANC FARMACÈUTIC

BARCELONA, 27 maig (EUROPA PRESS) -

L'ONG Banc Farmacèutic ha recaptat més de 42.000 euros en un dotzena Campanya de Medicaments Solidaris, que ha comptat amb la col·laboració de prop de 450 farmàcies.

La campanya ha comptat amb la col·laboració de farmàcies Barcelona, Madrid, Girona, Zaragoza, Lleida, Màlaga, Tarragona, Osca i Teruel, així com més de 200 voluntaris, ha informat aquest dilluns l'ONG en un comunicat.

L'ONG va dissenyar unes cintes, anomenades per l'entitat com a 'cintes solidàries', que han estat disponibles al llarg de la passada setmana en les farmàcies col·laboradores per adquirir-les a canvi de 2 euros.

L'entitat vol recaptar fons per donar resposta a la pobresa farmacèutica d'una manera més concreta i eficient, aixó com donar ajudes a persones sense recursos i en risc d'exclusió social.

El president de l'ONG Banc Farmacèutic, Alex Brenchat, ha assegurat que "la pobresa farmacèutica és una realitat que afecta moltes persones" i que volen assegurar que ningú hagi de renunciar al seu tractament per falta de recursos econòmics.