Publicat 18/3/2019 11:51:42 +01:00CET

El Ballet de Catalunya portar en escena fets reals de la vida de Picasso

El Ballet de Catalunya llevará a escena hechos reales de la vida de Picasso
BALLET DE CATALUNYA

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

El Ballet de Catalunya, que acull en residncia el coregraf australi Remi Wortmeyer, portar en escena fets reals de la vida de l'artista Pablo Picasso en l'obra 'La ballarina de Picasso', ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Es tracta d'un ballet de dos actes inspirats en la figura d'Olga Khokhlova, ballarina dels Ballets Russos, que va ser la primera esposa de l'artista, i també inspirat en el triangle amorós que es va formar entre el matrimoni i l'amant del pintor, Marie-Thérse.

L'estrena mundial de la producció liderada per Wortmeyer tindr lloc el diumenge 7 d'abril dins de la 36a Temporada BBVA de dansa del Centre Cultural Terrassa (Barcelona).

El centre cultural acull durant dos mesos el coregraf australi i ballarí principal de la Dutch National Ballet, per a qui aquesta obra és el seu primer gran ballet i que ha volgut que siguin els ballarins del Ballet de Catalunya els que la posin en escena.

El 30 de mar tindr lloc un assaig obert al públic a la sala d'actes del Centre Cultural Terrassa, per l'assaig general tindr lloc el dia abans de l'estrena amb mecenes i patrocinadors convidats.

el més llegit

 1. 1

  Els treballadors autoconfinados en una residència de Lleida tornen a la seva casa

 2. 2

  Un centenar de voluntaris de L'Hospitalet (Barcelona) ajuden persones vulnerables

 3. 3

  Girona preveu una ampliació d'UCI per atendre a pacients crícitcos

 4. 4

  Personalitats vinculades a Badalona (Barcelona) animaran a quedar-se a casa en xarxes socials

 5. 5

  Catalunya separa i trasllada a ancians de residències a diversos hotels i centres