El Ballet Catalunya estrena 'La Ballarina de Picasso' de la m de Remi Wrtmeyer a Terrassa

Publicat 5/4/2019 19:42:16CET
El Ballet de Catalunya portar en escena fets reals de la vida de Picasso
BALLET DE CATALUNYA

TERRASSA (BARCELONA), 5 abr. (EUROPA PRESS) -

El Ballet Catalunya, la companyia resident al Centre Cultural Terrassa, estrena aquest diumenge a la ciutat 'La Ballarina de Picasso' que dirigeix el coregraf i ballarí australi Remi Wrtmeyer.

Es tracta d'un espectacle de gran format basat en els fets reals de la vida del pintor andalús i les dones amb les quals es va relacionar, en concret, se centra en el trio amorós entre l'artista, la seva esposa Olga i el seu amant Marie-Thérse, segons ha informat en un comunicat.

A més, és un homenatge a la figura de Stravinsky que va coincidir amb Picasso i té una posada d'escena amb un vestuari ple de color i estil del pintor malagueny, amb Rebecca Storani en el paper d'Olga, Lorenzo Misuri en el de Picasso i Sofia Pagani en el de Marie.

Wrtmeyer, ballarí principal del Het National Ballet (Holanda) des del 2013, el 2011 va ocupar la posició 15 dins del rnquing dels 100 millors internacionals i va rebre, el 2014, el Premi Públic del Danse Open Festival de Sant Petersburg i el 2016 va ser guardonat en la categoria de 'Mr. Expressivity'.

L'obra forma part de l'agenda de la 36a Temporada de Dansa del Centre Cultural Terrassa i que en les set funcions del 2019 s'ha superat el 99% d'ocupació.