Publicat 15/8/2019 13:33:04 +02:00CET

Un avió amb més de 200 passatgers aterra d'emergència en una plantació poc després de sortir de Moscou

MOSCOU, 15 ago. (EUROPA PRESS) -

Un Airbus A321 amb més de 200 passatgers a bord ha realitzat un aterratge d'emergència en una plantació de blat de moro poc després d'enlairar-se de l'aeroport moscovita de Zhukovski, als afores de la capital russa, la qual cosa ha portat al fet que 23 persones siguin ateses en hospitals.

L'avió, de la companyia Ural Airlines i a bord del qual viatjaven 226 passatgers i set tripulants, va aterrar de panxa i amb els motors apagats després que l'entrada de diverses aus a la zona de motors durant l'enlairament li provoqués problemes greus. L'aeronau tenia com destinació Simferopol.

Els serveis d'emergència regionals han confirmat que un total de 55 persones, entre elles 17 menors d'edat, han estat ateses en hospitals. Només sis d'aquests ferits han hagut de ser hospialitzats, segons l'agència de notícies oficial Sputnik.

El Kremlin ha descrit com a "herois" els pilots. "Felicitem els pilots herois que van aconseguir aterrar l'avió i van salvar vides humanes", ha declarat el portaveu de la Presidència, Dimitir Peskov, en roda de premsa.