Publicat 25/7/2019 17:41:41 +02:00CET

Autopistas activa un dispositiu especial de trànsit per la segona operació sortida de l'estiu

Ap2 enllaç Montblanc
AUTOPISTAS/ABERTIS - Archivo

BARCELONA, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

Autopistas ha activat un dispositiu especial de trànsit en tota la seva xarxa viària davant la previsió de l'augment de desplaçaments per la segona fase de l'operació sortida de l'estiu, ha informat aquest dijous en un comunicat la companyia del Grup Abertis.

L'operatiu preveu reforçar els equips professionals que treballen a les autopistes per atendre les necessitats derivades de l'augment del trànsit previst per a l'últim cap de setmana del juliol.

També s'han reforçat els equips de serveis viaris i ha incrementat el nombre de treballadors tant en autopistes com als centres d'operacions i seguretat vial.

En l'operació sortida de l'estiu de l'any passat, les autopistes de la companyia van registrar una intensitat mitjana diària de 30.000 vehicles i, de cara a aquest cap de setmana, preveu que el trànsit augmenti un 2% respecte a l'any anterior.

Autopistas, en coordinació amb la Direcció General de Trànsit (DGT), el Servei Català de Trànsit (SCT), la Direcció de Trànsit del Govern basc, Fundación Mapfre, Areas i Autogrill, han engegat aquest estiu iniciatives com '#NoTeAceleres' i '#PonElIntermitente' amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la prevenció d'accidents i donar a conèixer els serveis de l'autopista.

el més llegit

 1. 1

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 2. 2

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 3. 3

  El Govern espanyol i la UE organitzen dimarts una conferència de donants per a la migració veneçolana

 4. 4

  Els comitès d'empresa de Nissan exigeixen al Govern intensificar el treball institucional

 5. 5

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dilluns que el passat