Moren quatre ocupants de la pastera que van rescatar a Melilla

Actualitzat 27/11/2019 12:47:36 CET
Salvamar Spica
SALVAMENTO - Archivo

MELILLA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

El nombre d'immigrants que ha perdut la vida de la barca que van rescatar a Melilla ha augmentat a quatre després de la defunció d'un dels ferits que van ser evacuats a l'Hospital Comarcal, mentre ascendeixen a 16 els desapareguts dels 78 ocupants de l'embarcació, segons informa un portaveu de la Delegació del Govern espanyol.

Tal com han indicat a Europa Press fonts de Salvament Marítim, la recerca dels desapareguts continua amb la participació del buc María Zambrano i amb l'avió Sasemar 101, mentre que més tard s'hi sumaran l'avió Condor de Frontex i el Sasemar 305 de Salvament Marítim. Aquest dispositiu també actua en la recerca d'una altra barca en la qual viatjarien 73 persones.

A les 21.40 hores d'aquest dilluns la Salvamar Spica va rescatar aquesta embarcació amb 62 persones a bord, en la qual van morir tres persones, a més de 30 milles al nord-oest de Melilla, mentre que una altra persona va morir en terra.

La informació d'una ONG advertia que la barca havia sortit de Charrana (Marroc) amb 78 persones a bord, per la qual cosa, tenint en compte aquesta xifra, hi hauria uns 16 desapareguts, tot i que alerta que aquesta xifra podria variar.

Per la seva banda, la Delegació del Govern espanyol apunta que s'han traslladat 45 homes, tres d'ells sense vida, així com deu dones i tres menors d'edat, gairebé tots d'origen subsaharià. Un cop a Melilla, tres persones han estat traslladades a l'Hospital Comarcal "en estat greu, dels quals un a mort aquesta nit".

Contador