Publicat 10/7/2019 13:31:41 +02:00CET

Atropellament mortal d'un jove en patins a l'estació de Mollet-Sant Fost (Barcelona)

Rodalies (Arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

MOLLET DEL VALLÈS (BARCELONA), 10 jul. (EUROPA PRESS) -

Un jove que anava en patins ha mort en ser atropellat per un tren a l'estació de Rodalies de Mollet-Sant Fost --línies R2, R2 nord, R8 i R11-- aquest dimecres al matí, sobre les 10.45 hores, segons fonts consultades per Europa Press.

Els Mossos d'Esquadra han informat que han obert una investigació per esclarir els fets, encara que, tal com han subratllat, la principal hipòtesi és que es tractaria d'un accident.

Fonts de Rodalies han assegurat a Europa Press que la víctima havia travessat la via, prop de l'estació de Mollet, a través d'un pas no habilitat.

El succés ha provocat una alteració dels horaris, amb retards superiors als 45 minuts, i es tractava d'un tren de la línia de Portbou --R11--, que havia sortit de Sants, i a les 12.25 hores s'ha restablert la circulació de trens.

Des de Rodalies, amb la finalitat de "minimitzar" l'impacte en els viatgers, han recomanat desplaçar-se fins a l'altra estació del municipi, Mollet-Santa Rosa --línia R3--, perquè totes dues estacions estan separades per poc més d'un quilòmetre de distància.