Publicat 6/6/2020 19:21:11 +02:00CET

Artistes del programa Música al Carrer reprenen el dilluns les actuacions a Barcelona

Un hombre camina por una calle de Barcelona.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 6 juny (EUROPA PRESS) -

Alguns dels artistes que participen en el programa Música al Carrer reprendran aquest dilluns les actuacions musicals al carrer en vuit punts del districte barceloní de Ciutat Vella, ha informat l'Institut de Cultura de Barcelona en un comunicat.

Tocaran en solitari a espais com la plaça de Catalunya i l'avinguda de la Catedral, entre d'altres, on tanques i marques a terra recordaran al públic l'obligació de mantenir la distància de seguretat amb l'artista.

A més, en cada punt hi haurà un coordinador que controlarà que no es formin aglomeracions i que no hi hagi més de deu espectadors per actuació, per evitar contagis de coronavirus.

Aquesta serà la "prova pilot, i si el context ho permet" després es plantejarà recuperar els 18 punts d'actuació al centre de la ciutat, i revisar les mesures de seguretat i prevenció d'acord amb les indicacions de la Conselleria de Salut i Protecció Civil.

Impulsada per l'Institut de Cultura de Barcelona i Cultura Viva, Música al Carrer vol "recuperar l'activitat cultural als carrers de la ciutat i donar sortida als artistes, malgrat el complex marc de la desescalada".

Contador
La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista