Publicat 3/8/2020 17:24:11 +02:00CET

Arrenquen els casals de la Fundació Pere Tarrés per a nens en situació de vulnerabilitat

Diversos nens i nenes participen en les activitats d'estiu de la Fundació Pere Tarrés per a col·lectius en situació de vulnerabilitat, aquest dilluns 3 d'agost del 2020 en el Casal de la Zona Franca de Barcelona.
FUNDACIÓN PERE TARRÉS

BARCELONA, 3 ago. (EUROPA PRESS) -

Els casals d'estiu que cada any promou la Fundació Pere Tarrés per a nens i joves en situació de vulnerabilitat social han arrencat aquest dilluns amb 450 participants repartits en 11 centres, que oferiran oci i dinar fins al 28 d'agost.

Les activitats s'emmarquen en la campanya solidària "Ajuda'ls a créixer-Cap nen sense colònies", que té per objectiu ajudar famílies en situació de risc social a finançar les activitats d'oci aquest estiu, ha informat en un comunicat la Fundació Pere Tarrés.

Els centres estan promoguts conjuntament des de la Fundació Pere Tarrés i els seus esplais i centres socioeducatius, amb la col·laboració d'entitats socials i els serveis socials dels municipis de Tarragona, Palma de Mallorca, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, i Sabadell (Barcelona).