Publicat 5/12/2019 16:41:38 +01:00CET

'Los ángeles de Charlie', 'La gran mentira, 'El traidor' i 'Legado en los huesos', estrenes d'aquest dijous

'Els àngels de Charlie'
SONY - Archivo

MADRID, 5 des. (EUROPA PRESS) -

Aquesta setmana les estrenes de cinema s'avancen a aquest dijous 5 de desembre pel pont festiu, amb una cartellera en què destaquen 'La Gran Mentira', protagonitzada per Hellen Mirren, la nova adaptació de la famosa sèrie de televisió dels anys 70 'Los ángeles de Charlie', el thriller espanyol 'Legado en los huesos', a més de la cinta sobre la màfia siciliana 'El traidor'.

Hellen Mirren i Ian Mckellen protagonitza 'La gran mentira', dirigida per Bill Condon, un drama de suspens sobre els secrets que guarden les persones i les mentides amb les quals viuen en què un estafador professional té com a objectiu quedar-se amb els diners d'una adinerada vídua.

Elizabeth Banks dirigeix la nova generació d'ángels, que encarnaran Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska, i que treballen per al misteriós Charles Townsend. El àngels de Charlie sempre han proporcionat serveis de seguretat i investigació a clients privats, i ara l'Agència Townsend s'ha expandit internacionalment amb les dones més intel·ligents, valentes i millor entrenades del planeta.

Després de l'èxit de 'El guardián invisible', primera part de la 'Trilogía del Baztán', arriba aquesta setmana 'Legado en los huesos' la segona entrega de l'èxit literari de Dolores Redondo amb Imanol Arias, Marta Etura, Leonardo Sbaraglia, Elvira Mínguez, Pedro Casablanc, Itziar Aizpuru, Ana Wagener, Carlos Librado i Susi Sánchez en el repartiment amb la direcció de Fernando González Mola.

En aquesta ocasió, un any després de resoldre els crims que van aterrar el poble de Baztán, la inspectora Amaia Salazar assisteix embarassada al judici contra Jàson Medina, el padrastre de Johana Márquez, acusat de violar, mutilar i assassinar la jove imitant el modus operandi del 'basajaun'. Però, després del suïcidi de l'acusat, el judici ha de cancel·lar-se, i Amaia és reclamada per la policia perquè s'ha trobat una nota suïcida dirigida a la inspectora.

Marco Bellochio dirigeix 'El traidor', una cinta sobre la màfia siciliana que transcorre a principis de la dècada del 1980, quan es deslliga una guerra total pel control del trànsit d'heroïna. Pierfrancesco Favino, Maria Fernanda Candido, Fabrizio Ferracane, Luigi Lo Cascio, Fausto Russo Alesi, Nicola Calì, Giovanni Calcagno integren l'elenc artístic.

El públic familiar també tindrà lloc en la cartellera d'aquesta setmana amb l'estrena de 'Bayala: una aventura mágica', una història de dracs i elfs.