Publicat 26/11/2019 17:15:15 +01:00CET

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril repetiran com a presentadors dels Premis Goya el 25 de gener a Màlaga

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril
JUAN CARLOS MAURI

MADRID, 26 nov. (EUROPA PRESS) -

L'actriu i humorista Sílvia Abril i el còmic, presentador i productor Andreu Buenafuente repetiran com a mestres de cerimònia dels Premis Goya, que s'entregaran el 25 de gener a Màlaga, tal com ha anunciat aquest dimarts l'Acadèmia de Cinema en un comunicat.

Aquesta és la segona gala per a l'actriu i còmica i la quarta per al presentador i productor, que repeteixen després de presentar la passada edició d'aquests premis, celebrats a Sevilla i que van comptar amb gairebé quatre milions d'espectadors i una quota de pantalla del 26 per cent.

Produïda per l'Acadèmia de Cinema en col·laboració amb El Terrat, l'esdeveniment estarà amenitzat i dirigit per aquests dos professionals al costat d'Enric Cambray i David Lillo, i comptarà amb la producció executiva de Rafael Portela (Acadèmia de Cinema) i Lydia Cerrudo (El Terrat) i l'adreça de producció de Xavi Resina (Acadèmia de Cinema) i Salva Álvarez (El Terrat).

"Com més temps fa que hi ets, més conscient ets que és emocionant. Que després de tants anys, confiïn perquè presenti la gala més important és un honor. I, si a més, ho faig amb la millor còmica d'Espanya, l'emoció es converteix en comoditat i en complicitat. Ens agrada el cinema, la comèdia i la televisió. Intentarem superar l'edició de l'any passat amb l'ajuda del gran equip del Terrat. Gràcies a l'Acadèmia per la proposta", ha assenyalat Buenafuente.

Per la seva banda. Abril ha manifestat que "presentar la gala dels Goya no pot ser més estimulant". "L'esperit continua sent el mateix perquè Andreu i jo poc hem canviat en aquest any: intentar fer una cerimònia divertida, amena, llarga, molt llarga i que, sobretot, la gent del cinema i els que estan a casa la gaudeixin", ha dit.

Per tercera vegada, els guardons es lliuraran fora de Madrid. Després de Barcelona i Sevilla, els Goya viatjaran el gener del 2020 a la capital de la Costa del Sol amb el respatller de l'Ajuntament i Diputació de Màlaga, Junta d'Andalusia i Unicaja Banco.