Publicat 3/4/2019 16:45:40 +02:00CET

Andrea Motis protagonitza el documental 'La trompeta silenciosa'

Andrea Motis protagonitza el documental 'La trompeta silenciosa'
EN SILENCIO

BARCELONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -

La trompetista Andrea Motis protagonitza el documental 'Andrea Motis. La trompeta silenciosa', de Ramon Tort, que s'estrenar aquest dijous als cinemes, segons un comunicat.

El documental repassa com Motis va destacar des de petita com a cantant, trompetista i saxofonista, i als 14 anys d'edat va rebutjar una oferta del segell Blue Note; als 16 anys d'edat, Universal va trucar la seva porta, "per no estava preparada", fins als 21 anys d'edat, quan li va arribar el moment de saltar al jazz internacional.

En el documental, Tort --cmera i director-- segueix l'artista durant l'any que precedeix a l'enregistrament del seu primer disc, a Nova York.

El resultat és la histria íntima i "carregada d'emocions d'un moment únic i irrepetible: l'instant ple del vertigen abans de donar un salt cap al desconegut.

"Andrea no vol ni l'xit ni la fama sinó viure el present. La seva música encarna aquests valors tan poc freqüents: no té pressa per arribar al següent comps, cada nota és una finalitat en si mateixa", destaquen.