Andorra surt al carrer malgrat el mal temps i les vacances escolars

Publicat 23/4/2019 20:12:09CET
Sant Jordi.- Andorra surt al carrer malgrat el mal temps i les vacances escolars
SFG

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 23 abr. (EUROPA PRESS) -

Andorra s'ha sumat aquest dimarts a la celebració de la Diada de Sant Jordi, amb desenes de paradetes de llibres i roses a totes les parrquies del país, encara que aquest any els venedors han hagut de
sortejar les males condicions meteorolgiques i s'han vist perjudicats pel fet que aquesta setmana són vacances escolars i hi ha moltes famílies fora del país.

Ha plogut, ha fet vent i fred, per els ciutadans no s'han volgut perdre la Diada, han comprat llibres i roses i han conegut l'activitat de diferents associacions andorranes, que s'han promocionat en els principals punts de reunió, la plaa del Poble d'Andorra la Vella i la Coprínceps de Escaldes-Engordany.

S'han vist a escriptors del país signant llibres, com Albert Ginest, amb el seu llibre '[I. Reals]', Antoni Morell, amb el llibre 'Boris I, rei d'Andorra', o Robert Pastor, amb el llibre 'Ossos i cendres'.

També ha tingut molt bona acceptació 'Memries d'un community manager', de Gabriel Fernndez, cap de premsa del MoraBanc Andorra de bsquet.

La vintena de noves propostes d'escriptors dels Pirineus han hagut de competir amb supervendes com 'El millor d'anar i tornar' d'Albert Espinosa; 'Diccionari de les coses que no vaig saber explicar-te', de Risto Mejide, o 'Contes des de la presó', d'Oriol Junqueras.