Publicat 4/11/2019 14:56:10 +01:00CET

Un ampli dispositiu custodia el Palau de Congressos davant les possibles protestes contra el rei

Dispositiu policial de seguretat per l'entrega de premis de la FPdGI amb els reis.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 4 nov. (EUROPA PRESS) -

Un ampli dispositiu policial custodia aquest dilluns a la tarda el Palau de Congressos de Catalunya, que acollirà els Premis de la Fundació Princesa de Girona (FPdGI), davant les possibles protestes contra el rei que han convocat diversos col·lectius independentistes, a les quals s'han sumat ERC i JxCat.

Els reis, acompanyats de les seves filles Elionor i Sofia, presidiran aquest dilluns a partir de les 18 hores l'entrega de premis, mentre que Arran ha convocat una protesta a les 16 hores per "bloquejar" els accessos de l'edifici, amb el lema 'Ni rei ni por'.

L'organització juvenil vinculada a la CUP ha interpel·lat els membres d'altres organitzacions independentistes com els CDR, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Pícnic per la República i Tsunami Democràtic a sumar-s'hi.

Diverses furgonetes de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra envolten l'edifici i els voltants del Palau de Congressos, situat a l'entrada a Barcelona per l'avinguda Diagonal.

També hi ha talls al trànsit que afecten el lateral de la Diagonal i s'han desplegat diverses tanques per formar un perímetre de seguretat.