Publicat 5/12/2019 12:02:10 +01:00CET

'Con Altura', de Rosalía, el vídeo musical més vist del 2019 a Espanya i el segon al món

Rosalía con una funda de oro en los dientes
MISS ZOE COMUNICACIÓN

MADRID, 5 des. (EUROPA PRESS) -

Rosalía s'ha coronat en la primera posició dels vídeos musicals més vistos a YouTube Espanya el 2019 amb la seva cançó 'Con Altura' amb J Balvin i El Guincho.

L'espanyola forma part també de la llista global de vídeos musicals i ocupa la segona posició, i és, a més, una dels dos únics artistes que tenen un vídeo musical a YouTube aquest any que ha superat les mil milions de reproduccions.

YouTube ordena els vídeos musicals més vistos a la seva plataforma de l'any a través de #YouTubeRewind. En el cas d'Espanya, després de Rosalía i J Balvin apareixen noms com els de Daddy Yankee & Snow ('Con Calma'); Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna & J Balvin ('China') o Don Patricio i Cruz Cafuné ('Contando lunares'), entre d'altres.

Fora de les fronteres espanyoles, el panorama musical a YouTube canvia lleugerament, tot i que hi ha sis cançons en espanyol en els deu primers llocs. Diversos artistes repeteixen: Daddy Yankee & Snow amb 'Con Calma' són en aquest cas els qui coronen la llista global, seguits de Rosalía.

Altres noms que apareixen són els de Anuel AA, Karol G, Ozuna o Bad Bunny, Shawn Mendes i Camila Cabello ('Señorita'), Billie Eilish ('bad guy') o Ariana Grande ('7 rings'), entre d'altres.