Publicat 8/6/2019 12:59:05 +02:00CET

Almenys cinc detinguts en relació amb un atac homòfob a una parella de dones al nord de Londres

R.Unit.- Almenys cinc detinguts en relació amb un atac homòfob a una parella de dones en el nord de Londres
MELANIA GEYMONAT / FACEBOOK

LONDRES, 8 juny (EUROPA PRESS) -

Almenys cinc persones han estat detingudes en relació amb un atac homòfob i masclista al nord de Londres contra una parella de dones a les quals diversos joves van propinar nombrosos cops de puny al rostre després d'intentar obligar-les a fer-se un petó, segons han confirmat fonts policials al diari 'The Guardian'.

Les víctimes, Melania Geymonat i la seva nòvia, Chris, viatjaven en un autobús quan van rebre l'agressió, a primera hora del dijous 30 de maig, i en el qual també els van robar una bossa i un telèfon mòbil. Abans d'aquesta detenció van ser arrestats quatre individus més d'entre 15 i 18 anys sota sospita de robatori i assalt amb agreujant.

Les dues dones han assegurat que no tenen intenció d'amagar-se després de l'atac, que van denunciar davant la Policia i a Facebook, on van publicar una imatge en la qual apareixien immediatament després de l'agressió, encara a l'autobús, amb el rostre ensangonat.

"Estava enfadada i segueixo enfadada. He passat molta por, però això no és nou. No em fa por aparèixer públicament com a 'queer'. Hauria de fer-ho més sovint, de fet", ha declarat Chris a la cadena BBC. La seva parella, Geymonat, va estendre la raó de l'atac a un cas de violència masclista. "No va ocórrer només perquè som dones en una cita. És perquè som dones", va indicar.

L'atac, que ha consternat l'opinió pública després de l'aparició el divendres de la imatge d'ambdues, ha rebut la condemna tant de la primera ministra del país, Theresa May, i del líder de l'oposició, Jeremy Corbyn.