Publicat 28/10/2019 17:35:58 +01:00CET

Alerten de dos intents de rapte de nens a un barri de Madrid

Lloc on es va observar la furgoneta seguint dos nens al barri d'Estel (Madrid)
EUROPA PRESS

MADRID, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional està investigant dos seguiments fets per un home, que conduïa una furgoneta negra a la sortida d'un entrenament esportiu, a dos nens al barri madrileny d'Estel, han confirmat a Europa Press fonts policials.

Els fets es van produir dos dies a principis d'aquest mes d'octubre a la tarda, coincidint a la sortida de les instal·lacions del Club Esportiu Estel, en la confluència dels carrers Francisca Armada i Carlos Fonts.

Les denúncies es van interposar el 3 i 10 d'octubre. Segons va informar el Club Esportiu Estel en xarxes socials, un home que conduïa una furgoneta de càrrega marca Vokswagen Transporter T4 de color negre i les llunes tintades va seguir durant diversos metres dos menors d'edat, demanant-los de pujar al vehicle, al qual se van negar.

Per això, el club ha demanat als pares "màxima difusió i cura" amb els nens. A més, s'han posat en contacte amb diferents clubs de la zona, com el CD Goya, Yébenes San Bruno, Juventud los Carmenes, Cantera y Ferilan "per poder protegir així com sigui possible els jugadors i sobretot unir-nos per poder agafar aquest individu".

Per la seva banda, la mateixa Policia Nacional ha emès una nota informativa interna, publicada per 'El Cierre Digital', en què es parla d'una "sostracció en grau de temptativa" de dos menors d'edat, tots dos alumnes del Colegio Nuestra Señora de las Escuelas Pías, situat al carrer Ocaña 191. Als agents els interessa conèixer la identitat o identitat dels ocupants de la furgoneta.