Publicat 14/6/2019 17:14:21 +02:00CET

Albert Salazar serà el nou gerent de l'Hospital Vall d'Hebron

EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

L'Institut Català de la Salut (ICS) proposarà Albert Salazar, actual gerent de l'Hospital de Sant Pau, com a nou gerent de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona en substitució de Vicenç Martínez, que serà cessat del càrrec.

Salazar serà proposat com a nou gerent en la sessió del 27 de juny del consell d'administració de l'ICS, ha informat aquest divendres l'ICS en un comunicat.

Ha liderat el projecte de l'Hospital Santa Creu i Sant Pau els darrers sis anys, va dur a terme la seva especialitat a l'Hospital de Bellvitge i bona part de la seva trajectòria professional s'ha desenvolupat a l'ICS.

Albert Salazar és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), es va especialitzar en Medicina interna, és autor de més de 60 publicacions en revistes científiques i més de 150 presentacions en conferències especialitzades.

Salazar serà proposat com a substitut de Martínez, que ha estat el màxim responsable de Vall d'Hebron durant els darrers cinc anys i a qui l'ICS ha agraït el seu compromís al llarg de tota la seva trajectòria.

L'ICS ha destacat la implantació del nou Pla estratègic a Vall d'Hebron durant el mandat de Martínez, així com la proposta d'espais pioners com a Bloc quirúrgic, la Smart UCI o l'inici de projecte de transformació del campus.