Publicat 14/2/2020 21:07:06CET

Aitana anuncia la continuació de la seva gira en 2020 i actuarà a Barcelona el 2 de juny

Aitana
UNIVERSAL MUSIC

MADRID, 14 febr. (EUROPA PRESS) -

Després de finalitzar la primera part de la gira 'Play Tour', amb la qual va recórrer tot el país presentant en directe el seu àlbum 'SPOILER', Aitana anuncia ara les seves dates per 2020.

La gira arrencarà a València (23 de maig, Plaza de Toros) i continuarà per Barcelona (2 de juny, Caixabank Polo Music Festival), Marbella (18 de juliol, Starlite) i Chiclana (7 d'agost, Concert Music Festival).

Després serà torn de Sevilla (4 de setembre, Auditori Rocío Jurado), Bilbao (16 d'octubre, Miribilla) i Madrid (20 de desembre, WiZink Center).

En les properes setmanes s'aniran confirmant noves dates d'aquest nou període de la gira, segons avança el comunicat d'Universal Music remès a Europa Press.

Damunt de l'escenari, estaran defensant el directe Ale Romero als teclats, Matias de Vallejo a la bateria, Sergio Fernandez al baix i Guillermo Guerrero a les guitarres.

La gira compta amb la direcció musical del reconegut Ludovico Vagnone i la producció de Brutal Events sota la supervisió i adreça de GTS Management, i de la mà d'Universal Music Spain.

Contador