Publicat 12/10/2019 18:33:53 +02:00CET

Aaron Paul al Festival de Sitges: "Crec que que és la fi de Jesse Pinkman"

Aaron Paul en el Festival de Sitges: "Creo que es el fin para Jesse Pinkman"
EUROPA PRESS

Presenta la pel·lícula 'Camino: a Breaking Bad Movie' i diu de Bryan Cranston: "L'estimo molt"

SITGES (BARCELONA), 12 oct. (EUROPA PRESS) -

L'actor i productor nord-americà Aaron Paul, conegut pel seu personatge de Jesse Pinkman a la sèrie 'Breaking Bad', de Vince Gilligan, ha dit aquest dissabte al 52 Sitges Film Festival - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb motiu de l'estrena de 'Camino: a Breaking Bad Movie': "Crec que que és la fi de Jesse Pinkman".

La pel·lícula, projectada aquest dissabte al festival, reivindica l'univers de la exitosa sèrie i continua les aventures de Jesse Pinkman just després de caure el teló de la sèrie, i sobre aquesta l'actor ha explicat que el seu propòsit és donar al públic un "bon tancament" perquè una pregunta constant a ell i a Gilligan era què passava al final amb Pinkman.

"Vull creure que és el final d'aquesta història, però també ho vaig dir fa sis anys", ha dit Paul, que ha considerat que coneixia al personatge després de 62 capítols, però que aquesta pel·lícula li ha ajudat a posar-se en la pell de les seves situacions problemàtiques.

"Hem entrat en un nou capítol que mostra l'infern i la tortura per la que passa aquest personatge. Ha estat una pell pesada que m'he hagut de tornar a posar", ha relatat l'actor, i ha dit que Gilligan no el va haver de convèncer per embarcar-se en aquest projecte perquè a ell el seguiria fins al fons de l'abisme.

"M'ENCANTEN ELS SECRETS"

Sobre el secretisme del projecte, que es va rodar sense que transcendís, ha dit que per ell va ser fàcil no dir res: "M'encanten els secrets, les sorpreses i mentir a la gent però de manera innocent", ha bromejat.

Sobre el treball amb l'actor Bryan Cranston, ha dit: "Va ser el meu mentor, l'estimo molt. Treballant, és la persona més inmadura que he conegut en la meva vida, però també la més professional".

"Es pren la seva professió molt seriosament i defensa que està bé passar-s'ho bé treballant", ha dit sobre Cranston, a qui ha agraït el seu creixement com a actor i els seus ensenyaments al llarg de la sèrie, en què per Paul ha estat com un taller d'interpretació continu, i ha agregat que amb ell han creat la marca de mezcal Dos Homes que arribarà aviat a Espanya.

NOUS PROJECTES

Sobre el seu futur, en què està la tercera temporada de 'Westworld' i l'estrena de 'Truth Be Told' a Apple TV+, ha dit que espera rebre papers que li facin creuar els seus límits i l'inspirin, i que espera tenir un bebè que jugui amb el seu altre bebè: "Vull seguir enamorant a la meva dona cada dia i viatjar pel món".

Preguntat sobre les xarxes socials, ha recordat de petit quan a la seva casa hi havia tres canals i després va arribar Fox amb 'Els Simpson', i ha dit que si les dues primeres temporades la sèrie no arribava al milió d'espectadors, la seva vida va canviar per complet quan la sèrie es va pujar a Netflix: "La meva privadesa es va esfumar. Va ser tota una experiència per a mi".

"Potser em veieu una mica distret", ha dit Paul per explicar que s'ha assabentat de la mort de l'actor Robert Forster --amb qui ha rodat aquesta pel·lícula-- quan ha arribat al matí d'aquest dissabte a l'hotel després de passar la nit volant.

"Vaig parlar amb Robert la passada nit, i vam poder tenir una última conversa. Estic molt agraït i l'estimo molt. El trobaré a faltar", ha agregat l'actor, que ha dit sentir-se beneït d'haver-lo conegut.