Publicat 08/09/2019 17:26CET

El 83% dels espanyols ha publicat contingut a les seves xarxes socials durant les seves vacances

Xarxes socials
PIXABAY/CC/LOBOSTUDIOHAMBURG

MADRID, 8 set. (Portaltic/EP) -

Pocs han estat els espanyols que han aconseguit una desconnexió total durant les seves vacances, i és que, segons una enquesta de Musement, plataforma de reserva d'activitats en destinació, el 83,8 per cent dels espanyols ha pujat publicacions a les seves xarxes socials durant aquest període.

De fet, només un 16,2 per cent dels consultats ha sigut capa de no publicar cap contingut en els seus dies de descans. El que mostra que, avui dia, són minoria els qui aconsegueixen desconnectar de la seva rutina i prendre's realment les vacances com el que són, una pausa de la vida diria per recarregar forces i energies.

Segons les dades recollides per Musement, del 83,8 per cent que ha publicat contingut a les seves xarxes socials, un 35 per cent ho ha fet de manera espordica. És a dir, encara que tres de cada deu espanyols han continuat pujant imatges o comentaris a les seves pgines personals durant les seves vacances, no ho han fet diriament.

Per contra, un 27,8 per cent ha pujat una vegada al dia contingut a les seves xarxes socials. Mentre que un altre, 15,8 per cent ha dedicat molt més temps de les seves vacances, en pujar diriament entre dues i tres publicacions. Finalment, hi ha hagut un 5,2 per cent d'espanyols que ha publicat quatre o més vegades al dia contingut als seus murs.

Segons aquests resultats, des de la companyia assenyalen que, "en total, un 48,8 per cent dels espanyols consultats ha publicat contingut personal a les seves xarxes socials, almenys, una vegada al dia durant les seves vacances". Una situació que, en ocasions, pot generar tensió entre les parelles, ja que un 6,4 per cent assegura que l'ús excessiu de les xarxes socials és la principal raó per la qual discuteixen quan viatgen.

"Les vacances són un període necessari de descans pel que hauríem d'intentar desconnectar i limitar l'ús de les noves tecnologies", assenyalen des de Musement. En aquest sentit, des de la companyia recorden que l'ús sense control de dispositius digitals pot portar-nos a sofrir estrs tecnolgic.

Per aix és recomanable aprofitar les vacances per intentar fer un 'detox digital', reduint l'ús que se'n fa dels dispositius, amb l'objectiu de combatre la dependncia tecnolgica i gaudir més de les destinacions de vacances.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés