Publicat 31/10/2019 10:38:03CET

El 25 Manga Barcelona obre aquest dijous i espera rebre 150.000 assistents

Saló del Manga de Barcelona 2018 (arxiu)
SALÓN DEL MANGA DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 31 oct. (EUROPA PRESS) -

El 25 Manga Barcelona, organitzat per Ficomic, se celebrarà des d'aquest dijous i fins al diumenge al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, i espera rebre 150.000 assistents en aquesta edició i revalidar així les dades del 2018, després que s'hagin esgotat les entrades dels dies festius una setmana abans de la seva celebració.

El saló torna amb els mateixos metres quadrats, 78.000, i els mateixos dies, encara que aquest any un d'ells --dijous-- no és festiu; no obstant això, l'organització creu que arribarà a les xifres de l'any passat pel que fa a assistència.

Amb un pressupost d'1,5 milions d'euros, és una de les edicions amb més artistes i cosplayers-- i, a més a més, en ser una edició d'aniversari, estarà plena de sorpreses inesperades.

QUATRE REPTES

Com a novetat, el saló plantejarà als seus assistents quatre reptes que aspira a convertir en rècord. Dos dels reptes consistiran a muntar la conga de cosplay més gran del món a l'interior del pavelló, i a ballar a l'uníson la cançó 'Fortune Cookie', de les japoneses AKB48, a mode de flashmob.

Els altres dos reptes seran que tot el Manga Barcelona s'aturi i ajudi el personatge de 'Dragon Ball' Son Goku a llançar una bola d'energia --un 'genkidama'-- i que els assistents del Manga Barcelona es vesteixin de vermell i blanc com la bandera del Japó.

GRAN EXPOSICIÓ

El saló, que simplificarà el seu logo i nom a partir d'aquesta edició, dedicarà una gran exposició a l'univers 'Dragon Ball', concretament 'Dragon Ball World Adventure', i una retrospectiva sobre les 25 edicions del festival.

Entre els convidats, estan confirmats els mangakes Atsushi Ohkubo (Fire Force) i Mizuho Kusanagi, així com Yuko i Ernesto, del canal de YouTube Nekojitablog.

Pel que fa a l'apartat musical, el festival comptarà amb la visita de The 5,6,7,8s, la banda japonesa de rock formada l'any 1986 a Tòquio i que es va fer famosa gràcies a la seva actuació en la pel·lícula 'Kill Bill. Volum 1', de Quentin Tarantino.