El València ressuscita al Villamarín

Reial Betis - Valncia
LALIGA

MADRID, 8 febr. (EUROPA PRESS) -

El Valncia CF ha empatat (2-2) en el minut 92 davant del Reial Betis en l'anada de la semifinal de Copa del Rei que s'ha celebrat aquest dijous a l'Estadi Benito Villamarín, que ser la seu de la final el proper 25 de maig, en un partit d'alt ritme i intercanvi de cops en el qual els locals dominaven 2-0 a 20 minuts del final, quan Cheryshev i Gameiro han ressuscitat els valencians.

L'ambient i el premi de l'eliminatria han deixat un partit bonic de veure des de l'inici, amb un intercanvi de domini, arribades i el gol a la vora del descans de Loren. Sense la pilota i amb un alt ritme, al Betis li ha costat recuperar-se, en un canvi inesperat de guió per la lesió de Bartra i l'entrada de Javi García.

El torcebra entre els btics i els valencianistes ha estat molt igualat. Ha donat molt de si el primer assalt, en qu el Betis ha tingut l'oportunitat de tornar a casa com l'amfitrió de la final. Per la reacció visitant l'ha liderada i culminat Gameiro amb el 2-2 en el minut 92, i els punts de Loren i Joaquín, de gol olímpic, han perdut pes de cara a la tornada d'aquí a tres setmanes a Mestalla.