Toyota demana perdó als seus pilots per la desqualificació a Silverstone

Publicat 21/8/2018 12:38:47CET
Fernando Alonso (Toyota GAZOO Racing), a Silverstone
JAMES MOY

MADRID, 21 ago. (EUROPA PRESS) -

El president de Toyota, Akio Toyoda, ha demanat perdó als seus sis pilots del Mundial de Resistència, entre ells l'espanyol Fernando Alonso, per l'error de disseny que diumenge passat va provocar la desqualificació dels dos cotxes en les 6 Hores de Silverstone.

L'equip japonès va signar un doblet en la prova britànica amb els seus dos cotxes en les primeres posicions, però unes hores després l'organització va desqualificar-los tots dos després de detectar irregularitats tècniques en els baixos dels monoplaces.

"Tots els nostres pilots van conduir els cotxes amb tota la seva potència i la lluita per la victòria va ser realment emocionant per als aficionats, així que em sento realment decebut per perdre aquest resultat. M'agradaria demanar disculpes als sis pilots per no poder haver-los donat un cotxe amb el qual poguessin guanyar, malgrat que ho van donar tot", ha lamentat Toyota en un comunicat.

Malgrat l'amarg desenllaç, el mandatari ha volgut agrair als sis pilots de l'equip la seva "confiança en els cotxes i per arribar al límit" amb ells, perquè això els permetrà "conèixer les millores que es poden fer" de cara a futures proves.

"Farem que els nostres cotxes siguin encara més forts per a la propera cursa, perquè els pilots puguin tornar a competir al Fuji Speedway i lluitar per un altre doblet que enforteixi la nostra situació en el Campionat", ha promès.