Publicat 29/5/2020 15:53:46 +02:00CET

Tebas: "Esperem jugar els dilluns i els divendres sense haver de pagar res"

El president de LaLiga, Javier Tebas.
Irina R. H. / AFP7 / Europa Press - Archivo

MADRID, 29 maig (EUROPA PRESS) -

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha agraït a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que es puguin jugar els partits que falten de la temporada 2019-2020 de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank els dilluns i els divendres, tot i que confia que en el futur es disputin "sense haver de pagar res".

"Gràcies a la federació podrem jugar aquests cinc dilluns que ens falten. Veurem si la temporada vinent continua la mesura cautelar i es pot jugar els divendres i els dilluns. Esperem jugar-hi sense haver de pagar", ha dit en la trobada digital 'Las jornadas Marca: el deporte que viene'.

Malgrat això, i de l'acord amb el CSD i la RFEF, Javier Tebas ha aclarit que encara manté certes diferències amb l'organisme que presideix Luis Rubiales. "Agraeixo a la federació aquest posicionament, però hi ha qüestions en les quals no ens entendrem", ha anunciat.

En aquest sentit, el president de LaLigaha indicat que per resoldre aquests conflictes LaLiga i la RFEF van signar a mitjans d'aquest mes de maig un codi de conducta en el qual el Consell Superior d'Esports (CSD) actuarà d'àrbitre en la mediació.