El Sevilla triomfa a San Mamés i el Betis no pot amb la Reial Societat en l'anada de vuitens

El Sevilla guanya l'Athletic a San Mamés
LALIGA

MADRID, 11 gen. (EUROPA PRESS) -

El Sevilla ha encarrilat la presncia als quarts de final de la Copa del Rei després d'assaltar Sant Mamés grcies a una autoritria victria (1-3) que deixa molt a prop els andalusos de la següent ronda, mentre que el Reial Betis no ha passat de l'empat sense gols davant la Reial Societat en l'anada dels partits de vuitens.

A Bilbao, amb el president Elizegi estrenant el crrec a casa, l'Athletic s'ha topat amb un bon Sevilla i no ha pogut treure res positiu de la trobada. Nolito ha sigut el primer a obrir el compte després d'aprofitar una passada preciosa del 'Mudo' Vázquez, per l'Athletic Club ha respost rpid amb una acció del seu jugador franquícia.

Aquest mateix, Aritz Aduriz, ha marcat l'empat, per el VAR ha anullat el gol per un mínim fora de joc. En aquesta mateixa jugada, el davanter blanc-i-vermell ha acabat lesionat. No obstant aix, sí que va igualar San José amb una rematada de cap en un córner centrat per Susaeta. En el minut 49 l'escenari ha sigut completament diferent per als bascos.

Per no hi ha hagut opcions, perqu André Silva ha apagat la illusió local en un m a m que ha resoldre de manera exquisida. A sobre, Ben Yedder ha tancat el triomf sevillista amb una fuetada seca des de la frontal de l'rea al que no ha pogut aturar el jove Unai Simón. El triomf deixa el Sevilla molt a prop dels quarts i l'Athletic, més centrat en la Lliga, on haur de posar molta atenció per deixar de coquetejar amb el descens.

D'altra banda, al Benito Villamarín no s'ha passar de l'empat sense gols malgrat les múltiples ocasions de tots dos equips. El primer a avisar ha sigut Joaquín amb un xut que s'ha estavellat al travesser. Sanabria ha replicat amb el rebuig, per l'rbitre ha decidit anullar el gol per fora de joc.

L'argentí Lo Celso, d'all més destacat en l'equip de Quique Setién, també ha provat fortuna amb un llanament impecable, per Rulli s'ha fet protagonista amb una aturada de molt mrit. El porter sembla haver recuperat el to després d'haver passat un mes a la banqueta amb el tcnic anterior, Asier Garitano.

El Betis ha completat la seva nmina d'ocasions amb un xut lateral de Tello, que no ha pogut batre Rulli per ensima oportunitat. Mentrestant, la Reial d'Imanol Alguacil no s'ha quedat de braos creuats i fins i tot ha pogut haver-se emportat la victria. Juanmi ha tingut la més clara a un quart d'hora per al final, per el xut ha sortit desviat pel costat esquerre.

A més, ja en el temps afegit, Oyarzabal ha generat un gran espai per xutar després de dues retallades i ha estat a punt de sorprendre Joel Robles. La pilota, malgrat rebotar en William Carvalho, ha acabat per sobrepassar la línia de fons. El desenlla, a Anoeta dins de set dies.