Publicat 24/10/2019 12:11:41 +02:00CET

Sergio Ramos, multat amb un milió d'euros per frau fiscal

Sergio Ramos
JOSEFINA BLANCO EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

Hisenda ha multat el capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, amb un milió d'euros per frau fiscal arran de la gestió dels seus drets d'imatge durant els anys 2012, 2013 i 2014, una sanció que el central sevillà ja ha pagat a l'Agència Tributària.

Segons informa l'edició digital del diari 'El Mundo', el jugador va utilitzar una societat de la seva propietat anomenada Sermos 32 SL, a la qual va cedir els seus ingressos de publicitat per no pagar més impostos. El fisc ha denunciat la situació i Ramos ja ha pagat.

El també capità de la selecció ha abonat dins del termini la quantitat que ha sol·licitat Hisenda, però ha recorregut la decisió per com s'ha produït. Ramos confia que la multa serà retornada perquè assegura que va actuar seguint les indicacions del fisc segons els exercicis més recents de tributació.

Segons la legislació vigent, a Ramos li corresponia pagar un 45% pel seu IRPF, però només va tributar-ne el 25%. Malgrat haver pagat la multa, el jugador del Reial Madrid confia recuperar aquesta quantitat. El jugador encara no ha fet declaracions.