Actualitzat 24/08/2018 12:07

La selecció espanyola femenina cedeix davant Alemanya en els quarts de final del Mundial de bàsquet en cadira de rodes

Espanya femenina cedeix davant Alemanya
FEDDF

MADRID, 24 ago. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola de bàsquet femení en cadira de rodes no ha pogut (59-33) aquest dijous amb l'amfitriona Alemanya en els quarts de final del Mundial que s'està disputant a Hamburg, amb la qual cosa haurà de lluitar pel cinquè lloc.

Espanya ha plantat cara a l'exigent Alemanya, líder del seu grup i una de les favorites a les medalles. Les d'Abraham Carrión, en un històric encreuament de quarts per primera vegada en un Mundial, han aconseguit anul·lar gran part del partit les torres rivals Mareike Miller i Marina Mohnen amb una gran defensa.

Les espanyoles han començat agressives però s'han anat desinflant en el primer quart (17-12), una renda que ha començat a créixer en el segon parcial (22-12), però que han aconseguit suportar fins al descans (29-19). Espanya no ha pogut collar en la segona part i ha deixat jugar Carrión l'últim quart per rotar i acomiadar el Mundial amb un repartiment de minuts per a totes les jugadores.