Robert Lewandowski es lesiona amb Polònia abans de l'Eurocopa

Archivo - El davanter del FC Barcelona Robert Lewandowski
Piotr Matusewicz / DPPI / AFP7 / Europa Press

LONDRES, 11 juny (dpa/EP) -

El davanter del FC Barcelona Robert Lewandowski, capità de la selecció de Polònia, ha abandonat el terreny de joc a causa d'una lesió aquest dilluns en l'últim amistós de preparació per a l'Eurocopa contra Turquia a Varsòvia (2-1) i podria perillar la seva participació en el torneig.

L'atacant culer ha abandonat el camp amb un aparent problema a la cuixa als 32 minuts de l'agònica victòria del conjunt polonès. A més, el davanter Karol Swiderski també ha estat substituït quan ha patit una lesió al turmell mentre celebrava el primer gol en el minut 12.

Turquia, que també participarà en l'Eurocopa, ha empatat gràcies a Baris Alper Yilmaz, però finalment Nicola Zalewski ha donat la victòria als polonesos en una nit difícil gràcies a un gol en el temps afegit.

Polònia començarà l'Eurocopa diumenge contra els Països Baixos, que ha golejat Islàndia 4-0 en l'últim amistós a Rotterdam.