Publicat 24/09/2018 14:00

River Plate venç (0-2) a la Bombonera a Boca Juniors en el 'Superclásico' del futbol argentí

BUENOS AIRES, 24 set. (Reuters/EP) -

River Plate va vèncer aquest diumenge a Boca Juniors (0-2) en el clàssic del futbol argentí disputat a la Bombonera, en el qual els 'milionaris' es van imposar gràcies als gols de Martínez i Scocco, una victòria que els alça al quart lloc a la Superliga.

Gràcies a aquesta victòria, River ja suma 10 punts, quatre menys que Atlético Tucumán, líder de la Superliga Argentina, tres per sota de Racing Club i a un de distància de Huracán. Boca Juniors se situa cinquè, amb els mateixos que els dirigits per Marcelo Gallardo.

River Plate va sortir més activat al partit, amb molt millor joc que Boca Juniors i, ràpidament, va aconseguir obrir el marcador als 15 minuts gràcies a una rematada de volea de Gonzalo Martínez, que vuit minuts després va haver d'abandonar el terreny de joc per una lesió muscular. Aquest canvi va permetre als locals millorar, tenir major control de la pilota i arribar més a la porteria defensada pel porter argentí Armani, però no van aconseguir aprofitar les oportunitats generades.

Després del descans, l'equip dirigit per Marcelo Gallardo va començar a ser més efectiu i a tenir les ocasions més clares, mentre Boca cercava l'empat. I als 69 minuts, els franjirrojos van fer el 0-2 definitiu, després d'un tremend tret creuat a l'esquadra d'Ignacio Scocco, després d'una assistència del colombià Rafael Vaig esborrar.