Actualitzat 24/04/2018 12:21

Ricky Rubio fa sortir de polleguera a Westbrook i els Jazz col·loquen el 3-1 davant Oklahoma

Russell Westbrook i Ricky Rubio
USA TODAY SPORTS / USA TODAY SPORTS

MADRID, 24 abr. (EUROPA PRESS) -

Els Jazz de Ricky Rubio s'han col·locat a un pas de les semifinals de la Conferència Oest després de sumar el 3-1 amb la tercera victòria consecutiva davant els Oklahoma Ciry Thunder (113-96), després d'un partit en el qual el base català ha aconseguit desesperar l'estrella rival Russell Westbrook i reafirmar el pas endavant en el seu estatus dins de l'NBA.

Després de caure en l'anterior duel, Westbook havia promès "acabar amb aquesta merda", en relació al gran moment de Ricky Rubio, però en el quart partit no ha pogut amb el seu ímpetu i el base català ho ha aprofitat per treure-li diverses faltes i fer que el MVP de la temporada passada arribés a quatre personals abans del descans.

Rubio, que ha sumat 13 punts, 8 assistències, 6 rebots, 1 recuperació i 1 tap en el seu quart partit de 'play-offs', ha desactivat el base dels Thunder i ha encarrilat el parcial de 20-3 entre el segon i el tercer quart amb el qual el seu equip ha trencat el partit i ha permès obtenir la victòria al seu equip.