Publicat 24/03/2019 11:30

Ricky Rubio dirigeix la victòria dels Jazz i Willy Hernangómez contribueix al triomf de Charlotte

Ricky Rubio Utah Jazz
UTAH JAZZ - Archivo

MADRID, 24 març (EUROPA PRESS) -

El base espanyol Ricky Rubio ha dirigit Utah Jazz en la cmoda victria davant Chicago Bulls (83-114), en una jornada en la qual l'ala-pivot Willy Hernangómez ha aportat 8 punts al triomf de Charlotte Hornets davant Boston Celtics (124-117) i en la qual el base José Manuel Calderón no ha tingut minuts amb Detroit Pistons en la derrota davant Portland Trail Blazers (117-112).

Al United Center, els de Salt Lake City (43-30) han signat la seva sisena victria en els últims set partits per afermar-se a la cinquena plaa de la Conferncia Oest. En aquesta ocasió, el base del Masnou, que va ser titular i va estar 23 minuts en pista, va anotar 12 punts -6 d'11 tirs de camp-, va proporcionar 3 assistncies, va capturar 4 rebots i va recuperar una pilota.

Mentrestant, el major dels Hernangómez també va ajudar, sortint des de la banqueta, a Charlotte (33-39), que malgrat tot continua lluny de les posicions de play-off. El madrileny va aconseguir 8 punts -4 de 8 tirs de camp-, una assistncia, 7 rebots i 2 taps en els seus 17 minuts de participació.

Finalment, el base extremeny José Manuel Calderón no va comptar amb minuts en la derrota dels Pistons (37-35), que continuen en el sis lloc de la Conferncia Est.