La RFEF lamenta la denúncia "gravíssima i intolerable" de Mediapro al col·lectiu arbitral

Publicat 14/8/2019 14:21:34CET
Andreu Camps, secretari general de la RFEF
RFEF - Archivo

LAS ROZAS (MADRID), 14 ago. (EUROPA PRESS) -

El secretari general de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Andreu Camps, ha defensat la professionalitat del Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) i ha defensat que no hi ha hagut cap apropiació indeguda de material del VAR, tal com ha reclamat Mediapro a través d'una denúncia davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Majadahonda (Madrid), i ha qualificat de "gravíssima i intolerable" la situació.

"Vam demanar a Mediapro que ens deixessin esperar que passi el cap de setmana vinent (quan es disputa la primera jornada de la Lliga) i que dilluns vinent recollissin tot el seu material. Doncs no, al jutjat", ha lamentat Camps durant la seva compareixença aquest dimecres, en la qual ha defensat la professionalitat del seu organisme.

El secretari general de la RFEF ha afegit que "denunciar el president del CTA (Carlos Velasco Carballo) és gravíssim i intolerable". "Aquesta Federació no pot permetre que es pretengui fer mal al col·lectiu arbitral o al seu president. Hi ha coses que no són admissibles", ha lamentat, i ha afegit que "s'ha creuat una línia vermella".