Actualitzat 4/2/2020 12:37:10 +00:00 CET

Repsol Honda es presenta amb ganes de "continuar vivint grans moments"

Marc Márquez i Àlex Márquez al costat d'Alberto Puig i Tetsuhiro Kuwata abans de la presentació del Repsol Honda Team 2020
REPSOL HONDA TEAM

BARCELONA, 4 febr. (EUROPA PRESS) -

L'equip de MotoGP Repsol Honda Team, amb els germans Marc i Àlex Márquez, s'ha presentat aquest dimarts oficialment a Indonèsia amb ganes de competir per obtenir un altre cop aquest 2020 la triple corona en la categoria reina i de "continuar vivint grans moments".

En un xou particular en l'acte de presentació, tots dos germans han aparegut lliscant per una plataforma amb les seves renovades Honda RC213V, que segueixen una línia semblant a la moto de l'any passat però amb evolucions aerodinàmiques.

"La temporada 2020 serà difícil com cada any. Els nostres rivals intentaran millorar i batre'ns però estem treballant fort amb tot l''staff' d'HRC per mirar de competir una altra vegada pel títol, és l'objectiu principal", ha assegurat Marc Márquez.

L'actual campió està "molt content" de ser a Indonèsia i amb ganes de començar la pretemporada, el test oficial de Sepang (Malàisia) entre el 7 i 9 febrer. "Estem centrats a començar la pretemporada i la temporada. La motivació és molt alta", ha reiterat.

En aquest sentit, ha assenyalat que el 2019 va ser un any bo però que vol millorar, a nivell personal i d'equip. "Volem millorar per arribar a les últimes curses lluitant pel títol, elevar el nostre nivell i millorar el nostre rendiment", ha aportat.

Per la seva banda, Àlex Márquez també s'ha mostrat ambiciós, vestit amb els colors oficials del Repsol Honda Team, perquè el vigent campió de Moto2 no es conformarà amb ser un simple espectador de la categoria reina.

"El meu repte ara mateix és ser el 'Rookie de l'Any' en MotoGP, tot i que per mi l'objectiu i el més important és ser cada dia més competitiu sobre la pista en MotoGP, conèixer les sensacions i créixer", ha manifestat.

Per la seva banda, el director d'Honda Racing Corporation (HRC), Tetsuhiro Kuwata, ha remarcat que el 2020 tindran el millor equip possible. "L'any passat Marc Márquez va guanyar el seu sisè títol mundial en MotoGP i Honda va guanyar en equips i constructors, però volem continuar vivint aquests grans moments en el futur".