Publicat 16/10/2019 18:39:37 +02:00CET

El Reial Madrid rebutja la permuta del clàssic i proposa que s'ajorni per la situació a Catalunya

Florentino Pérez, president del Reial Madrid.
Irina R.H. / AFP7 / Europapress - Archivo

MADRID, 16 oct. (EUROPA PRESS) -

El Reial Madrid es mostra contrari al canvi del Barça-Madrid de LaLiga Santander contra el FC Barcelona, previst pel proper 26 d'octubre al Camp Nou i que LaLiga ha sol·licitat que es jugui al Santiago Bernabéu per la situació a Catalunya, perquè seria "alterar la competició" i en proposarà l'ajornament.

Segons van informar a Europa Press fonts del club blanc, els serveis jurídics han analitzat la petició presentada per LaLiga al Comitè de Competició de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i interpreten que aquest canvi voldria dir "alterar la competició". "Si es requereix per força major, la solució és ajornar el partit", han afegit les mateixes fonts.

Per al Reial Madrid "no escau a la permuta de l'estadi", tot i que els seus serveis jurídics estan estudiant el cas abans de presentar un escrit amb les al·legacions pertinents davant el Comitè de Competició de la RFEF, el termini de la qual expira dilluns vinent.

Aquest dimecres LaLiga va sol·licitar a Competició que el Clàssic del 26 d'octubre, a partir de les 13 hores al Camp Nou, es jugui al Santiago Bernabéu, amb el qual s'invertiria l'ordre del calendari i el partit de la segona volta seria el cap de setmana de l'1 de març a la ciutat comtal.

La patronal de clubs considera que l'actual situació que es viu a Catalunya podria afectar la seguretat del clàssic del 26-O, data en la qual també hi ha programada una manifestació sobiranista per expressar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre el procés.